Schaapskudde Mieke Boode

Weblog over het wel en wee van de schaapskudde van herderin Mieke Boode. Een leven geïnspireerd door de natuur. Over de Drentse heideschapen, de honden en natuurlijk over Mieke zelf. Meer over Mieke, de kudde en de roedel op http://www.shadwicks-sheep-dogs.nl/

Monday, December 25, 2006

Even voorstellen


(foto Mieke met lam gemaakt door Jan Smit -fotograaf Levende Have)
Deze weblog gaat over het leven en werk van schaapsherderin Mieke Boode. Waarom Mieke begonnen is met de schaapskudde kunt u lezen op de startpagina van de website http://www.schylger-samoyeds.tk Op deze weblog willen we laten zien hoe het leven van een schaapsherderin eruit ziet en wat er komt kijken bij het houden en hoeden van een kudde. We proberen u op de hoogte te houden van de nieuwtjes over Mieke, de schapen en de honden.

Mocht u geïnspireerd raken door het leven van Mieke en wilt u de kudde eens komen bekijken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Giften ten bate van het behoud van de kudde zijn altijd welkom. Kijk voor meer info over contactadressen ook op eerder genoemde website.

We zullen proberen de weblog regelmatig bij te werken.
Wij wensen u veel kijk- en leesplezier.

Hartelijke groet,
Mieke Boode
Nienke Meijvogel (maker van deze weblog)

1 Comments:

At 2:01 AM, Blogger doggypost said...

Hallo Mieke en nienke,
Zo wat een gave webblog zeg nienke en heb jij die inelkaar gezet,goed hoor.......
ik zou het best weleens in het echt willen zien dat schapendrijven dat lijkt mij helemaal te gek.
ik geef niet op elke foto of verhaal commentaar maar je weet dat ik met dit alles bedoel lol.
ik heb met plezier gelezen en geken naar de mooie foto's van de honden en schapen en zal nog vaak terug komen om te bekijken.

groetjes van joop.

 

Post a Comment

<< Home